dimecres, 31 de desembre del 2008

GR 11 Revival. Capítol 1: Cap de Creus - Llançà

He decidit penjar les notes escrites sobre les etapes del GR 11 que he fet fins ara. Segurament a aquestes alçades part de la informació pot ser obsoleta, però potser algú en pot treure profit...

1a etapa: Cap de Creus – Llançà
21 km. Cota màxima: 500 m

13 de novembre de 2004

Sol, vent molt fort tot el dia, però gens de fred. Hem matinat per anar a veure com sortia el sol des del far del cap de Creus i a 2/4 de 9 ens hem posat a caminar. Hem esmorzat arrecerats en un mas que hem trobat tot just hem deixat la carretera.
En algun punt sembla que hem seguit les marques que no havíem de seguir i no hem fet cap a la cala Tavellera i hem hagut de recular per veure-la. El mar esbravat feia goig.
Abans d'arribar al Port de la Selva hi ha el conjunt de runes de Sant Baldiri on val la pena entretindre's. Al Port de la Selva hem dinat en deu minuts, arrecerats del fort vent sota el porxo de l'Ajuntament.
Passat el Port hi ha l'única pujada dreta (500 m) de l'etapa d'avui per arribar a Sant Pere de Rodes. Fins a Llançà el camí primer és pla i després tot baixada. Hem arribat a Llançà que eren gairebé les 6 de la tarda.

Dormir a Llançà (Hotel Carbonell*)

L'endemà ens vam aixecar per fer Llançà - Espolla, però la forta tramuntana va fer que ho deixéssim córrer. Així, doncs, vam anar a buscar el cotxe a Espolla, on vam dinar al que havia estat l'Hostal Manela, un lloc que possiblement ja no existeix.

Notes: precisament un tram d'aqueta etapa actualment ja ha canviat. Consulteu la web de la FEEC (www.feec.org)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada